Tips voor familievriendelijke horeca

Samen nog gastvrijer voor families met kinderen en mensen met een beperking. Toerisme Vlaanderen helpt je met allerlei tips en tools.

Ontdek ze allemaal op www.wijgastvrij.be

Kinderen aan tafel

Met kinderen op restaurant gaan is soms een heel avontuur. Het is niet altijd even gemakkelijk om de kinderen rustig te houden en de restaurants zijn er niet altijd op voorzien.

Hier willen Horeca Vlaanderen en Vlaanderen Lekker Land wat aan doen. Samen ontwierpen we een uitgebreide inspiratiegids vol tips & tricks om een horecazaak kindvriendelijk(er) te maken.

Download de inspiratiegids
kinderen welkom

Kinderen welkom

Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen ontwikkelden de gids ‘Kinderen Welkom’ om Vlaamse logiesuitbaters inspireren om een meer kwalitatief aanbod te bieden aan families met kinderen. Kinderen zijn volwaardige klanten. Vaak wordt gefocust om het verblijf voor volwassenen zo aangenaam mogelijk te maken terwijl kinderen ook speciale aandacht vereisen.

Deze gids kan hoteliers helpen en inspireren om een service te creëren specifiek voor kinderen. Want als de kinderen een goede vakantie hebben, dan hebben de ouders of grootouders dat ook. Bovendien is een familievriendelijk verblijf per definitie een gastvrij en klantvriendelijk verblijf.

Download de brochure